aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθάνατη Λέστερ!

Σε ένα παιχνίδι που ο διαιτητής έκανε ό,τι μπορούσε για να κλέψει την παράσταση από τους παίκτες, η ομάδα του Ρανιέρι έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, αλλά κατάφερε ξανά να επιβιώσει.

Έχοντας πάρει προβάδισμα από το 18’ με τον συνήθη ύποπτο Βάρντι, οι «αλεπούδες» φαίνονταν να οδεύουν προς ένα ακόμα 1-0 που θα τους έστελνε να αγκαλιάσουν πιο σφιχτά τον τίτλο.

Στο 56’ όμως ο σκόρερ αντίκρισε αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα για «θέατρο» και το γήπεδο άρχισε σταδιακά να γέρνει. Μέχρι που η Γουέστ Χαμ δικαιώθηκε για τα καλά για την υπεροχή της.

Προκειμένου να συμβεί ωστόσο αυτό χρειάστηκε αρχικά ένα τραβηγμένο πέναλτι που κέρδισε ο Ρέιντ από τον Μόργκαν (και εξαργύρωσε ο Κάρολ) και έπειτα ένα εντυπωσιακό βολέ του Κρέσγουελ που έμοιαζε να οδηγεί τη Λέστερ στην πρώτη ήττα από τις 14 Φλεβάρη.

Αμ δε! Στις καθυστερήσεις ο διαιτητής ισοφάρισε τα λάθη δίνοντας επίσης αυστηρό πέναλτι (σε μαρκάρισμα του Κάρολ στον Σλουπ) και ο Ουγιόα κράτησε ζωντανή από τη βούλα τη Λέστερ.

Της επέτρεψε, έτσι, να αυξήσει (έστω και λίγο) τη διαφορά από την Τότεναμ και στη χειρότερη, για την ίδια, περίπτωση που τα «σπιρούνια» νικήσουν αύριο στο Στόουκ δεν θα πλησιάσουν περισσότερο από τους πέντε πόντους στην κορυφή.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ