aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑρσεναλ και Τσέλσι μπαίνουν «σφήνα» για την απόκτηση του Ράμος

Αρσεναλ και Τσέλσι μπαίνουν «σφήνα» για την απόκτηση του Ράμος

Από τη στιγμή που ο Σέρχιο Ράμος δεν έχει βάλει ακόμα την υπογραφή του σε κάποια ομάδα, εξακολουθεί και παραμένει ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι.

Μπορεί η Παρί να μοιάζει το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του, ωστόσο όπως φαίνεται η μεταγραφή του Ισπανού στους Παριζιάνους καθυστερεί. Ο λόγος είναι ότι η ομάδα του Νασέρ Ελ Κελαϊφί προσφέρει μονοετές συμβόλαιο στον Ράμος, όπως ακριβώς είχε κάνει και η Ρεάλ στην προσπάθεια της να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Ωστόσο, επιθυμία του 35χρονου κεντρικού αμυντικού είναι να υπογράψει σε μια ομάδα, η οποία να είναι σε θέση να του προσφέρει κλειστό διετές συμβόλαιο. Η Παρί δεν φαίνεται πως αλλάζει πολιτική στους όρους της κι αυτό έκανε την Άρσεναλ αλλά και την Τσέλσι να καραδοκούν για την απόκτηση του Ράμος.

Οι δύο ομάδες της Premier League παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση και περιμένουν με μεγάλη αγωνία να δουν αν τελικά ο Ράμος αρνηθεί το συμβόλαιο της Παρί. Αν κι εφόσον αρνηθεί, τότε δεν αποκλείεται οι «κανονιέρηδες» και οι «μπλε» του Λονδίνου να «μονομαχήσουν» για την υπογραφή του Σέρχιο Ράμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ