aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΑποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο ο Γκους Χίντινκ

Αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο ο Γκους Χίντινκ

Τίτλοι τέλους μπαίνουν στην σπουδαία προπονητική καριέρα του Γκους Χίντινκ. Ο πολύπειρος Ολλανδός τεχνικός πήρε την απόφαση να αποσυρθεί στην ηλικία των 76 ετών, αποχωρώντας παράλληλα και από τον πάγκο του Κουρασάο, που ήταν μέχρι στιγμής προπονητής.

«Δεν ήμουν ενεργός το τελευταίο διάστημα λόγω του κορωνοϊού, είχα συνάντηση με τον πρόεδρο (σσ. της ομοσπονδίας του Κουρασάο) χθες και καταλήξαμε πως είναι καλύτερο για να σταματήσουμε για ένα διάστημα τη συνεργασία μας, διότι μπαίνουμε σε μια νέα εποχή για την ομάδα», είπε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε πόσο μπορεί να είναι αυτό το διάστημα, απάντησε: «Θα σταματήσω. Σίγουρα! Αν θα γίνω σαν τον Άντβοκατ; Όχι, όχι».

Ο Χίντινκ έχει περάσει από δεκάδες ομάδες στην προπονητική του καριέρα, ξεκινώντας ως βοηθός στην Ντε Γκράαφτσαπ το 1982. Ακολούθησαν κατά σειρά οι Αϊντχόφεν, Φενέρμπαχτσε, Βαλένθια, Ολλανδία, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπέτις, Νότια Κορέα, Αυστραλία, Ρωσία, Τσέλσι, Τουρκία, Ανζί Μαχατσκάλα, Βόρεια Κορέα, Κίνα και Κουρασάο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ