aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΑπόρησε ο Λεβαντόφσκι με τον Μέσι – «Ελπίζω να μην είναι κάτι προσωπικό»

Απόρησε ο Λεβαντόφσκι με τον Μέσι – «Ελπίζω να μην είναι κάτι προσωπικό»

Το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς από την FIFA κατέληξε στα χέρια του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον Πολωνό επιθετικό να αφήνει πίσω του Λιονέλ Μέσι και Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έδωσε ούτε μία ψήφο στον φορ της Μπάγερν Μονάχου, επιλέγοντας τους συμπαίκτες του Νεϊμάρ και Μπαπέ, αλλά και τον Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ.

Η επιλογή του Αργεντινού σούπερ σταρ να μην ψηφίσει τον Λεβαντόφσκι ξάφνιασε πολλούς, με τον επιθετικό των Βαυαρών να απορεί.

«Οσον αφορά την επιλογή του Μέσι, πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο. Εγώ δεν έκανα τίποτα λάθος που μπορεί να τον θύμωσε. Προσωπικά ελπίζω ότι όλα είναι εντάξει μεταξύ μας. Αυτή ήταν η επιλογή του, πρέπει να την σεβαστώ. Δεν χρειάζεται να πω κάτι κακό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεβαντόφσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ