aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Αποκαλυπτικός ο Μπουφόν για κρούσεις από Γιουνάιτεντ και Σίτι! (vid)

Αποκαλυπτικός ο Μπουφόν για κρούσεις από Γιουνάιτεντ και Σίτι! (vid)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο σπουδαίος Ιταλός τερματοφύλακας στον Ρίο Φέρντιναντ, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι, κινήθηκαν πριν χρόνια για να τον αποκτήσουν, όμως και οι δύο σύλλογοι του Μάντσεστερ… έφαγαν άκυρο!

Ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν απάντησε στις ερωτήσεις του Φέρντιναντ, ο οποίος πλέον έχει ρόλο σχολιαστή στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BT Sport.

Σε ερώτηση για προτάσεις που είχε από Αγγλία, ο «Τζίτζι» αναφέρθηκε σε παλιότερες κρούσεις που είχε δεχθεί, λέγοντας:

«Ο Φέργκιουσον με παρακολουθούσε για δύο-τρία χρόνια από το 2001 και έστελνε σκάουτ όταν ήμουν στην Πάρμα. Όμως εκείνη η ομάδα ήταν ο κόσμος μου και δεν ένιωθα ότι θέλω να φύγω. Πρόσφατα η Μάντσεστερ Σίτι με προσέλκυσε ώστε να γίνω η πρώτη της μεταγραφή, την περίοδο που άρχισε να φτιάχνει την ομάδα που έχει τώρα και αναγνωρίζει όλος ο κόσμος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ