aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑποκάλυψη Marca: Μετανιωμένος ο Εμπαπέ για το συμβόλαιο με την Παρί, επικοινώνησε με τη Ρεάλ!

Αποκάλυψη Marca: Μετανιωμένος ο Εμπαπέ για το συμβόλαιο με την Παρί, επικοινώνησε με τη Ρεάλ!

Ο αποκλεισμός από την Μπάγερν Μονάχου στη φάση των «16» του Champions League και η αποτυχία της για ακόμα μία χρονιά να διακριθεί στη διοργάνωση, έχει φέρει πολλούς τριγμούς στο εσωτερικό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μπορεί η διοίκηση του συλλόγου και ο ίδιος ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί να έδωσαν… ψήφο εμπιστοσύνης στον Κριστόφ Γκαλτιέ, με τον Γάλλο προπονητή να παραμένει στον πάγκο της ομάδας, ωστόσο, η κατάσταση που επικρατεί στην Παρί είναι ακόμα περίεργη…

Μέσα σε όλα αυτά, η ισπανική «Marca» έρχεται να ρίξει… λάδι στη φωτιά, καθώς με δημοσίευμά της αναφέρει πως ο Κιλιάν Εμπαπέ, εμφανώς μετανιωμένος με την απόφασή του να ανανεώσει με την Παρί, είχε επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι!

Συγκεκριμένα, o 24χρονος επιθετικός, λίγο μετά την υπογραφή του στο «ηγεμονικό» συμβόλαιο με τους Παριζιάνους ως το καλοκαίρι του 2025 που αναμένεται να του αποφέρει συνολικά 630 εκατ. ευρώ (!), έδωσε εντολή στους εκπροσώπους του να επικοινωνήσουν με τους «μερένχες», κάνοντάς τους σαφές πως μετάνιωσε την επιλογή του αυτή.

Μάλιστα, ο νεαρός σούπερ σταρ φέρεται να ζήτησε από τους πρωταθλητές Ισπανίας να κάνουν μία ακόμα προσπάθεια το ερχόμενο καλοκαίρι ώστε να τον αποκτήσουν!
Τη φετινή σεζόν, ο Εμπαπέ μετράει 31 συμμετοχές με 30 γκολ και οκτώ ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Παρί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ