aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑπό τη Ρεάλ στην Μπαρτσελόνα; Οι Καταλανοί θέλουν τον Ασένσιο!

Από τη Ρεάλ στην Μπαρτσελόνα; Οι Καταλανοί θέλουν τον Ασένσιο!

Θα αφήσει ο Μάρκο Ασένσιο τη Ρεάλ Μαδρίτης για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα;

Το συμβόλαιο του 27χρονου Ισπανού άσου με τη «βασίλισσα» ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι και καθώς περνά ο καιρός φαίνεται όλο και πιο πιθανό το σενάριο αποχώρησής του από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Η διοίκηση της Ρεάλ έχει κάνει μεν πρόταση στον Ασένσιο για νέο συμβόλαιο, αλλά οι όροι του δεν ικανοποιούν τον παίκτη, ο οποίος δείχνει να κοιτάζει πια άλλες επιλογές για την καριέρα του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας Sport, η Μπαρτσελόνα καλοβλέπει την περίπτωση του Ασένσιο και έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες.

Το δημοσίευμα σημειώνει πως ο Ασένσιο δεν έχει πάρει ακόμα καμία απόφαση σχετικά με το μέλλον του και περιμένει ότι θα έχει στα χέρια του προτάσεις και από άλλες ομάδες.

Τον περασμένο Νοέμβριο, όταν είχαν ακουστεί ξανά φήμες για ενδιαφέρον των Καταλανών, ο Ασένσιο είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση:

«Δεν ξέρω αν με θέλει η Μπαρτσελόνα, υπάρχουν φήμες για πολλούς συλλόγους, είναι φυσιολογικό. Σε επτά μήνες μπορώ να υπογράψω σε όποια ομάδα θέλω ως ελεύθερος.  Δεν έχω σκεφτεί ποτέ το μέλλον μου στην Μπαρτσελόνα, δεν ήταν μέσα στις σκέψεις μου κάτι τέτοιο οπότε δεν ξέρω. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να απαντήσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ