aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΑπίστευτο: Παίκτες της εθνικής Περού πλακώθηκαν με αστυνομικούς έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας

Απίστευτο: Παίκτες της εθνικής Περού πλακώθηκαν με αστυνομικούς έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας

Η εθνική Περού βρίσκεται στη Μαδρίτη για την αποψινή φιλική αναμέτρηση απέναντι στο Μαρόκο στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο», αλλά η παραμονή του αγώνα πέρασε πολύ επεισοδιακά για τους Λατινοαμερικάνους.

Η αποστολή της ομάδας επέστρεψε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει και εκεί συνάντησε πλήθος Περουβιανών που ήθελαν να αποθεώσουν τους παίκτες ζητώντας αυτόγραφα και φωτογραφίες. Το όμορφο σκηνικό, ωστόσο, γρήγορα χάλασε, όταν ένας αστυνομικός απώθησε βίαια τον Γιοσιμάρ Γιοτούν, διεθνή παίκτη του Περού, περνώντας τον για φίλαθλο. Ο ποδοσφαιριστής αντέδρασε σπρώχνοντας και εκείνος, με αποτέλεσμα να αρχίσει μια γενική σύρραξη ανάμεσα στην αστυνομία και τους ποδοσφαιριστές!

Μάλιστα, οι αρχές προσήγαγαν τον τερματοφύλακα του Περού, Πέδρο Γκαλέσε, ο οποίος-πάντως-αφού έδωσε κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες. Καθοριστική ήταν η παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών του Περού για να μη δοθεί συνέχεια στο άσχημο συμβάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ