aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑπέρριψε πρόταση 25 εκατομμυρίων ευρώ από Γουέστ Χαμ για Αζάρ η Ρεάλ!

Απέρριψε πρόταση 25 εκατομμυρίων ευρώ από Γουέστ Χαμ για Αζάρ η Ρεάλ!

Ειλημμένη πρέπει να θεωρείται η απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης να να προχωρήσει στην πώληση του Εντέν Αζάρ, καθώς τόσο η διοίκηση όσο και ο τεχνικός του συλλόγου, Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του.

Ο 30χρονος Βέλγος μετακόμισε στη Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2019 από την Τσέλσι έναντι του ποσού των 115 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο δεν μπόρεσε ποτέ να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του και να προσφέρει ουσιαστικά στους «μερένχες», καθώς σε αυτή τη διετία αντιμετώπισε πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς.

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα της «Sun», η Γουέστ Χαμ έκανε επίσημη πρόταση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ στους Ισπανούς για την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού, με τη Ρεάλ να την απορρίπτει με… συνοπτικές διαδικασίες!

Και αυτό διότι οι διοίκηση του συλλόγου αναζητά μια πρόταση κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ ώστε να πει το «ναι» και να παραχωρήσει τον άλλοτε σταρ της Τσέλσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ