aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑντσελότι: «Θα ήθελα πολύ να συζητήσω με τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας»

Αντσελότι: «Θα ήθελα πολύ να συζητήσω με τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας»

Μεγάλος χαμός έχει γίνει με την ενδεχόμενη μετακίνηση του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Βραζιλίας.

Ο Ιταλός προπονητής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τη Ρεάλ, ωστόσο υπάρχει έντονη φημολογία ότι έχει σκοπό να συναντηθεί με τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας έτσι ώστε να συζητήσει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τη «σελεσάο».

Ο ίδιος πάντως, σε συνέντευξη που έδωσε, τόνισε πως φυσικά το ενδιαφέρον της Βραζιλίας δεν τον αφήνει… ασυγκίνητο, ωστόσο για την ώρα μένει συγκεντρωμένος στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τη συνάντηση με τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας: «Δεν τον ξέρω, αλλά αν ερχόταν, θα χαιρόμουν να του μιλήσω»

Για το αν σκέφτεται να φύγει: «Το μόνο που σκέφτομαι είναι να είμαι συγκεντρωμένος σε αυτόν τον σύλλογο όσο είμαι εδώ. Για όλα τα άλλα, είμαι ξεκάθαρος: Θα συνεχίσω μέχρι να με… διώξει η Ρεάλ. Είμαστε καλά, εισπράττω πολλή αγάπη. Δύο μήνες μένουν, και θα πάρουμε τους τίτλους που διεκδικούμε»

Για το αν τον συγκινεί το ενδιαφέρον της Βραζιλίας: «Αν με θέλουν, είναι κάτι πολύ όμορφο. Αλλά πρέπει να σεβαστούμε τα συμβόλαια και θέλω να είμαι σωστός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ