aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΑντιπρόεδρος Μπάρτσα: «Ο Χάλαντ είναι κορυφαίος αλλά δεν μπορούμε να τον πάρουμε»

Αντιπρόεδρος Μπάρτσα: «Ο Χάλαντ είναι κορυφαίος αλλά δεν μπορούμε να τον πάρουμε»

Στην επιβεβαίωση ότι ο Έρλινγκ Χάλαντ βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, προχώρησε ο αντιπρόεδρος των Καταλανών Ράφα Γιούστε, μιλώντας στη Mundo Deportivo, ωστόσο τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση αυτή τη χρονική στιγμή να γίνει κίνηση.

«Θα δούμε μέχρι την επόμενη σεζόν ποια θα είναι η κατάσταση και σε τι θα μπορούμε να βασιστούμε για να υπογράψουμε παίκτες. Πρώτα πρέπει να φτιάξουμε ένα σπίτι, το οποίο βρήκαμε ερειπωμένο, οπότε ας επικεντρωθούμε πρώτα στην ενίσχυσή του, χωρίς να ξεχνάμε ότι πάντα θέλουμε να έχουμε το καλύτερο και ο Χάλαντ είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο.

Δεν μπορούμε να το πάρουμε τώρα. Ο πρόεδρος και ο CEO είπαν ότι στην προηγούμενη θητεία, η οποία επίσης, επαναλαμβάνω ότι ήταν καταστροφική, αγόρασαν παίκτες χωρίς να γνωρίζουν αν μπορούν να τους πληρώσουν και το μόνο που έκαναν ήταν να αυξήσουν το χρέος», ανέφερε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ