Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑνρί για Μέσι: «Ντροπή να αποδοκιμάζεται, εύχομαι να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα»

Ανρί για Μέσι: «Ντροπή να αποδοκιμάζεται, εύχομαι να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα»

Διαρκές φαινόμενο αποτελούν πλέον οι αποδοκιμασίες προς τον Λιονέλ Μέσι στη Γαλλία.

Οι φίλοι της Παρί έχουν «άχτι» τον Αργεντινό για τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα αλλά και για το γεγονός πως δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του, με αποτέλεσμα να τον «γιουχάρουν» σε κάθε παιχνίδι.

Ένας σπουδαίος Γάλλος ποδοσφαιριστής αλλά και πρώην συμπαίκτης του Μέσι, ο Τιερί Ανρί, κατέκρινε τους φίλους των Παριζιάνων, αποκαλώντας «ντροπή» τις αποδοκιμασίες προς τον πρώην συμπαίκτη του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου θρύλου:
«Είναι ντροπή να ακούς τις αποδοκιμασίες. Δεν μπορείς να αποδοκιμάζεις έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας με 13 γκολ και 13 ασίστ. Δεν είναι είδηση αυτό που θα πω αλλά ευχή, ο Μέσι πρέπει να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα για το ποδόσφαιρο και επειδή ξέρει ότι δεν πήγαν τα πράγματα τότε όπως θα έπρεπε. Τα δάκρυα του αποχαιρετισμού του αυτό που έδειξαν εμένα»

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ