aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΆνοιξε την πόρτα της Μπαρτσελόνα για τον Μέσι ο Λαπόρτα!

Άνοιξε την πόρτα της Μπαρτσελόνα για τον Μέσι ο Λαπόρτα!

Το μπαλάκι στον Λιονέλ Μέσι έριξε ο Τζουάν Λαπόρτα, που τόνισε ότι η πόρτα του θα είναι πάντα ανοικτή για τον Αργεντινό ενώ αναφερόμενος στον Έρλινγκ Χάαλαντ φάνηκε να μην «καίγεται» ενόψει του καλοκαιριού.

Συνέντευξη στο δίκτυο RTVE Deportes έδωσε ο Τζουάν Λαπόρτα.

Σε αυτή ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα μίλησε ανοιχτά για κάθε θέμα, το οποίο έχει να κάνει με τους «μπλαουγκράνα» σε αυτή την περίοδο, ενώ δοθείσης της ευκαιρίας αναφέρθηκε σε δύο μεγάλα ονόματα.

Αναφερόμενος στον Λιονέλ Μέσι ο Λαπόρτα σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με το αν έχει επικοινωνήσει μαζί του ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Με ρωτάτε αν υπάρχει κάποια επικοινωνία με τον Μέσι κι αν μου έχει τηλεφωνήσει για να επιστρέψει; Οι πόρτες της Μπαρτσελόνα είναι πάντοτε ανοιχτές για εκείνον».

Στην συνέχεια ο ίδιος μίλησε και για το πολύκροτο σήριαλ, που έχει να κάνει με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, αλλά και την επιλογή που καλείται να κάνει ο Νορβηγός επιθετικός σχετικά με την καριέρα του το προσεχές καλοκαίρι ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Δεν θέλουμε να χαλάσουμε τη δομή που έχουν αυτή τη στιγμή τα οικονομικά μας και η σταθερότητα την οποία προσπαθούμε να καταφέρουμε. Δεν θέλω η Μπαρτσελόνα να διατρέξει κάποιο ρίσκο σε καμία περίπτωση και αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα και ιδιαίτερες περιπτώσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ