aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΑνελκά για Μέσι-Ρονάλντο: «Αυτό συμβαίνει σε όσους δεν αποσύρονται νωρίς…»

Ανελκά για Μέσι-Ρονάλντο: «Αυτό συμβαίνει σε όσους δεν αποσύρονται νωρίς…»

Άποψη που αν μη τι άλλο εκφράζει αρκετούς για τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο διατύπωσε ο Νικολά Ανελκά. Καλεσμένος στο podcast «Rothen s’enflamme», ο παλαίμαχος επιθετικός τόνισε ότι η μέτρια αγωνιστική τους κατάσταση είναι αναπόφευκτη συνέπεια του να μην αποσυρθούν νωρίς.

«Εγώ σταμάτησα στα 36, αλλά στα 32 μου βρέθηκα στην Κίνα. Αυτό που βιώνουν οι Μέσι και Κριστιάνο είναι απόλυτα λογικό για τους ποδοσφαιριστές που λένε “ας παίξω λίγο ακόμα και λίγο ακόμα” και μένουν περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που σταμάτησαν στα 32, 33, 34 και ήταν στην κορυφή, με αποτέλεσμα να μην τους κρίνει κανείς αρνητικά», ανέφερε.
Με αφορμή, δε, τον αποκλεισμό και των δύο από το Champions League, προσέθεσε χαρακτηριστικά:

«Θα πρέπει να είναι χαρούμενοι με όσα κατάφεραν επί 15 χρόνια τώρα στο ποδόσφαιρο. Πίστευα ότι ο Μέσι θα είναι σούπερ στη Γαλλία και ο Κριστιάνο θα έχει μεγαλύτερες δυσκολίες στην Premier League, αλλά έγινε το αντίθετο. Η αλήθεια, όμως, είναι πως δεν θα υπάρξουν άλλοι παίκτες όπως εκείνοι, που κυριάρχησαν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο επί 15 χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ