aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑνατροπή: Αποσύρεται η Σίτι για Ρονάλντο - Ολοταχώς για επιστροφή στη Γιουνάιτεντ!

Ανατροπή: Αποσύρεται η Σίτι για Ρονάλντο – Ολοταχώς για επιστροφή στη Γιουνάιτεντ!

Το σίριαλ «Κριστιάνο Ρονάλντο», φαίνεται πως θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα! Παρότι τα δημοσιεύματα έπαιρναν και έδιναν και έκαναν λόγο για συμφωνία του Πορτογάλου σούπερ σταρ με την Μάντσεστερ Σίτι, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και μάλλον είναι πολύ μακριά από την αλήθεια.

Το σενάριο περί ενδιαφέροντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που εμφανίστηκε… ξαφνικά μάλλον είχε βάση και λόγο που βγήκε την Παρασκευή το μεσημέρι, αφού ο έγκυρος δημοσιογράφος του «BBC», Σίμον Στόουν, υποστηρίζει σε τιτίβισμά του πως οι άνθρωποι της Σίτι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει: «Μου είπαν πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα υπογράψει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Σκέφτηκαν σοβαρά την πιθανότητα, αλλά αποφάσισαν να μην προχωρήσουν».

Κάπως έτσι, φαίνεται πως ο δρόμος για την επιστροφή του Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ είναι πλέον ορθάνοιχτος, με τον Πορτογάλο να έχει αποφασίσει οριστικά να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, όπως επιβεβαίωσε νωρίτερα και ο Μαξ Αλέγκρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ