aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑμάντα Στέιβλι: «Οι νέοι ιδιοκτήτες της Νιούκαστλ δεν ενδιαφέρονται να αγοράσουν τη Μίλαν ή την...

Αμάντα Στέιβλι: «Οι νέοι ιδιοκτήτες της Νιούκαστλ δεν ενδιαφέρονται να αγοράσουν τη Μίλαν ή την Ίντερ»

Η εκτελεστική διευθύντρια της Νιούκαστλ, Αμάντα Στέιβλι, επιβεβαίωσε το δημοσίευμα της Telegraph ότι οι Σαουδάραβες απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τις Μίλαν και Ίντερ, λόγω της δομής της Serie A. Παράλληλα ανέφερε ότι οι νέοι ιδιοκτήτες της Νιούκαστλ, ψάχτηκαν για τη Μπορντό, ωστόσο δεν προχώρησαν.

Η Στέιβλι έπαιξε κεντρικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο επενδυτικό fund των Σαουδάραβων και του προηγούμενου ιδιοκτήτη, Μάικ Άσλεϊ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Αμάντα Στέιβλι: «Μιλήσαμε με Ίντερ και Μίλαν, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι η δομή του πρωταθλήματος είναι ένα χάος. Κοιτάξαμε σύντομα για την Μπορντό. Αλλά δεν κοιτάμε για την Ίντερ πλέον».

Υπενθυμίζεται ότι οι Σαουδάραβες πριν από την απόκτηση της ομάδας της Premier League, ενδιαφέρθηκαν θερμά για τους νερατζούρι, ωστόσο ο συγκεκριμένος «γάμος» δεν προχώρησε και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα προχωρήσει ούτε τώρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ