Ζητούν από τον Εμπεσίλιο περισσότερα από €1.500 τον μήνα

Το ροζ σκάνδαλο έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομά του Λορέντζο Εμπεσίλιο έχει πολλά επεισόδια ακόμη (διαβάστε ΕΔΩ τι προηγήθηκε).

Η Άννα Μπαγκαγιέβα και η Ντάρια Ντανιλίνα, οι οποίες έφεραν στον κόσμο από ένα παιδί, κορίτσι (Μαλένα) και αγόρι (Ματέο) αντίστοιχα, και υποστηρίζουν ότι πατέρας είναι ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΑΠΟΕΛ, απαιτούν από αυτόν να περάσει ένα τεστ πατρότητας για να αποδειχθεί ότι όσα λένε είναι αλήθεια. Να υπενθυμίσουμε ότι αποτελέσματα του τεστ DNA έδειξαν ότι τα δύο παιδάκια είναι αδέλφια από τον ίδιο πατέρα κατά 99%.

Η δικηγόρος Ροξάνα Νασίντοβ, η οποία εκπροσωπεί τα συμφέροντα του Εμπεσίλιο, είπε ότι ο ποδοσφαιριστής θα αναγνωρίσει τα παιδιά και θα καταλήξει σε φιλική συμφωνία με τις δύο γυναίκες μόνο εάν αποδειχθεί μέσω του τεστ DNA ότι είναι ο πατέρας. «Ο Λορέντζο είναι διατεθειμένος να πληρώνει για κάθε παιδί 1.500 ευρώ το μήνα», είπε η Νασίντοβ. Το συγκριμένο ποσό πάντως δεν αφήνει ευχαριστημένες τις Άννα Μπαγκαγιέβα και Ντάρια Ντανιλίνα, οι οποίες αναμένουν μεγαλύτερη διατροφή στηριζόμενες στις υψηλές αμοιβές του Εμπεσίλιο.

Εξελίξεις ίσως προκύψουν πολύ σύντομα, με τα ρωσικά ΜΜΕ και όχι μόνο να έχουν ασχοληθεί αρκετά με το ροζ σκάνδαλο και να περιμένουν τα νεότερα σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας, που αναμένεται να κάνει ο Εμπεσίλιο, για να δώσουν συνέχεια στο θέμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ