aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ«Ξεκίνησε» το Κόπα Άφρικα: Τέσσερα κρούσματα στη Γουϊνέα του Καμαρά

«Ξεκίνησε» το Κόπα Άφρικα: Τέσσερα κρούσματα στη Γουϊνέα του Καμαρά

Περίπου δύο εβδομάδες πριν τη σέντρα στο Κόπα Άφρικα, ξεκίνησε η καταγραφή των κρουσμάτων κορωνοϊού στις ομάδες που συμμετέχουν, με τη Γουϊνέα του Αγκιμπού Καμαρά να ανακοινώνει τέσσερα, μεταξύ των οποίων και ποδοσφαιριστής που ανήκει στον Ολυμπιακό.

Το ποδοσφαιρικό κομμάτι του Κόπα Άφρικα ξεκινάει στις 9 Γενάρη στο Καμερούν, ωστόσο τα… όργανα έχουν ήδη αρχίσει! Τέσσερα θετικά δείγματα ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γουϊνέας την Τρίτη, τριών ποδοσφαιριστών και ενός άλλου μέλους της αποστολής. Ο ένας ποδοσφαιριστής μάλιστα είναι ο Μαμαντού Κανέ που ανήκει στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι αλλά φέτος αγωνίζεται δανεικός στην ομάδα από την οποία αποκτήθηκαν τα δικαιώματά του, τη Νέφτσι Μπακού. Οι άλλοι τρεις είναι οι Μορίμπα Κουρουμά και Ουσμάν Καντέ και ο αναλυτής βίντεο της ομάδας, Τεό Ντουμπόσκπ. Η ανακοίνωση της Γουϊνέας τονίζει ότι ήδη ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ την Τετάρτη θα υπάρξει νέος κύκλος τεστ για όλη την ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Αγκιμπού Καμαρά του Ολυμπιακού, όχι όμως και ο Μαντί Καμαρά. Η Γουϊνέα μετέχει στον 2ο όμιλο μαζί με Μαλάουι, Σενεγάλη και Ζιμπάμπουε, με πρώτο ματς στις 10/1, κόντρα στο Μαλάουι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ