aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΒραζιλία: «Είμαστε αντίθετοι στη διεξαγωγή του Copa America, αλλά θα παίξουμε»

Βραζιλία: «Είμαστε αντίθετοι στη διεξαγωγή του Copa America, αλλά θα παίξουμε»

Πέρασε από σαράντα κύματα η συμμετοχή της εθνικής Βραζιλίας στο επερχόμενο Copa America, όμως τελικά επιβεβαιώθηκε, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσαν τα μέλη της.

Οι ποδοσφαιριστές της «σελεσάο» εξήγησαν πως είναι αντίθετοι με τη διεξαγωγή του τουρνουά στην πατρίδα τους, λόγω των δυσκολιών που έχει φέρει η πανδημία του κορωνοϊού, ωστόσο ξεκαθάρισαν ότι «δεν μπορούμε να πούμε όχι στην εθνική».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όταν ένας Βραζιλιάνος γεννιέται, ένας φίλαθλος γεννιέται επίσης. Για πάνω από 200 εκατομμύρια οπαδούς, γράφουμε αυτό το γράμμα για να εκφράσουμε την άποψή μας για το Copa America.

Είμαστε ομάδα αλλά έχουμε διαφορετικές απόψεις. Για πολλούς λόγους, ανθρωπιστικούς ή επαγγελματικούς, δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τη συμπεριφορά της CONMEBOL. Όλα τα πρόσφατα γεγονότα μας οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μια ανεπαρκή διαδικασία.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να κάνουν αυτήν τη συζήτηση πολιτική. Γνωρίζουμε την σημασία της θέσης μας και παρακολουθούμε το τι λέγεται στα ΜΜΕ και στα social media. Επίσης θέλουμε να αποφύγουμε τα fake news και τη σύνδεση αναληθών γεγονότων με το όνομά μας.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως είμαστε και εμείς εργαζόμενοι και επαγγελματίες. Έχουμε αποστολή να πετύχουμε και θα το προσπαθήσουμε φορώντας την ιστορική κίτρινη και πράσινη φανέλα της πεντάκις πρωταθλήτριας κόσμου. Είμαστε αντίθετοι με τη διεξαγωγή του Copa America, αλλά ποτέ δεν θα πούμε όχι στην εθνική».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ