aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΒλάνταν Ίβιτς: Είπε όχι στο 1,5 εκατ. ευρώ της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Βλάνταν Ίβιτς: Είπε όχι στο 1,5 εκατ. ευρώ της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η διοίκησή της στράφηκε στην περίπτωση ενός παλιού γνώριμου, του Βλάνταν Ίβιτς. Ο Τζακ Αγγελίδης, πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ και νυν διευθύνων σύμβουλος της ισραηλινής ομάδας, έκανε πρόταση στον Σέρβο ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για 1,5 χρόνο.

Ο 44χρονος προπονητής δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους. Ο Ίβιτς εργάστηκε στη Μακάμπι από τον Ιούνιο του 2018 μέχρι τον Ιούλιο του 2020 και σε 91 παιχνίδια είχε απολογισμό 61 νίκες, 22 ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Ακολούθησε η θητεία του στη Γουότφορντ, με την οποία σε 22 παιχνίδια μέτρησε 10 νίκες, επτά ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Στο παρελθόν κατέκτησε κύπελλο με τον ΠΑΟΚ (16/17), δύο πρωταθλήματα (18/19, 19/20) και ένα κύπελλο Ισραήλ (19/20).

Στο πρωτάθλημα του Ισραήλ που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Μακάμπι βρίσκεται στην 8η θέση ύστερα από οκτώ παιχνίδια, με τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ