aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΤούμπαρε την Τσουκαρίτσκι του Κέρκεζ και κατέκτησε το Κύπελλο Σερβίας ο Ερυθρός Αστέρας!

Τούμπαρε την Τσουκαρίτσκι του Κέρκεζ και κατέκτησε το Κύπελλο Σερβίας ο Ερυθρός Αστέρας!

Έμεινε πίσω στο σκορ με απίθανο γκολ, αλλά εντέλει γύρισε το παιχνίδι και κατέκτησε το Κύπελλο Σερβίας ο Ερυθρός Αστέρας!

Η ομάδα του Βελιγραδίου επικράτησε 2-1 με ανατροπή της Τσουκαρίτσκι και κατέκτησε την 6η Κούπα από το 2006/07 και έπειτα, όταν και η Σερβία διασπάστηκε από το Μαυροβούνιο.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, που παλεύει για την έξοδο στο Champions League στο πρωτάθλημα, κατάφερε να αιφνιδιάσει στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Ντότσιτς να πετυχαίνει ένα απίθανο τέρμα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Ωστόσο, ο Ερυθρός Αστέρας μπήκε στο δεύτερο μέρος για να γυρίσει το ματς και το κατάφερε! Το σύνολο του Μίλος Μιλόγεβιτς βρήκε δύο γκολ με τον Πέσιτς στο 61′ και στο 75′, έκανε το 2-1, το οποίο ήταν και τελικό αποτέλεσμα, φτάνοντας σε ακόμη μία κατάκτηση στην ιστορία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ