aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΤούμπαρε τη Φίτεσε και παρέμεινε κοντά στην κορυφή ο Άγιαξ

Τούμπαρε τη Φίτεσε και παρέμεινε κοντά στην κορυφή ο Άγιαξ

Μία πολύ δύσκολη νίκη, και μάλιστα με ανατροπή, πήρε στην έδρα της Φίτεσε ο Άγιαξ (1-2). Με αυτό το αποτέλεσμα, ο «Άιαντας» παρέμεινε κοντά στην κορυφή και στο -3 από τη Φέγενορντ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Φαν Γκίνκελ με καρφωτή κεφαλιά από κοντά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, να κάνει το 1-0. Ωστόσο, πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, ο Κλάασεν βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και παίρνοντας το ριμπάουντ, έκανε το 1-1 στο 32′, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Από στημένη φάση κατάφερε και ο Άγιαξ να βρει το γκολ της νίκης. Στο 54′, μετά την εκτέλεση του Τάντιτς, ο Άλβαρες μπήκε στην πορεία της μπάλας, νικώντας με το κεφάλι τον τερματοφύλακα της Φίτεσε, για το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ