aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΤο θρίλερ της χρονιάς στη Νορβηγία: Η Μπραν... έκοψε το πρωτάθλημα της Μπόντο Γκλιμτ στο...

Το θρίλερ της χρονιάς στη Νορβηγία: Η Μπραν… έκοψε το πρωτάθλημα της Μπόντο Γκλιμτ στο 93′!

Η Μπόντο Γκλιμτ βρίσκεται αγκαλιά με το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα στη Νορβηγία, ωστόσο θα μπορούσε να τα έχει ήδη καταφέρει αν δεν την… κάρφωνε η Μπραν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Πριν ξεκινήσει η εντός έδρας αναμέτρηση των πρωταθλητών με την Μπραν για την προτελευταία αγωνιστική της Eliteserien, βρίσκονταν στο +3 από τη 2η, Μόλντε, που υποδεχόταν τη Λίλεστρομ.

Με καλύτερη διαφορά τερμάτων κατά δύο γκολ, η Μπόντο μπορούσε να εξασφαλίσει από σήμερα τον τίτλο με καλύτερο αποτέλεσμα από τη Μόλντε.

Η τελευταία τα βρήκε σκούρα, καθώς έχανε με 2-0 μέχρι το 64′, την ώρα που η Μπόντο νικούσε με το ίδιο σκορ.

Εκεί ήρθαν τα πάνω κάτω, με τη Μόλντε να πετυχαίνει τρία γκολ σε 18 λεπτά και να προηγείται με 3-2 μέχρι το 89′, την ώρα που η Μπραν είχε μειώσει σε 2-1 στο Μπόντο.

Στο 89ο λεπτό, η Λίλεστρομ σόκαρε τη Μόλντε ισοφαρίζοντας σε 3-3, με την Μπόντο να πανηγυρίζει ήδη το πρωτάθλημα… μέχρι να ισοφαριστεί στο 90+3′!

Έτσι η διαφορά έμεινε στους τρεις βαθμούς, με την Μπόντο Γκλιμτ να δοκιμάζεται την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Μιοντάλεν (που καίγεται για την παραμονή) και την Μόλντε να παίζει στο Χάουγκεσουντ με την αδιάφορη ομώνυμη ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ