aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΤο… στήσιμο του αιώνα: Αδιανόητο γκολ στο 95' στη Β' Κολομβίας (vid)

Το… στήσιμο του αιώνα: Αδιανόητο γκολ στο 95′ στη Β’ Κολομβίας (vid)

Φοβερά και τρομερά πράγματα στην Κολομβία!

Βέβαια, είναι μάλλον συνηθισμένη η χώρα σε τέτοια σκηνικά…

Στην τελευταία αγωνιστική της Β’ κατηγορίας, λοιπόν, συνέβησαν απίστευτα πράγματα, προκειμένου να κερδίσει την άνοδο η Ουνιόν Μαγκνταλένα.

Πιο συγκεκριμένα, πριν την τελευταία αγωνιστική του Β’ ομίλου των πλέι οφ της ανόδου, τρεις ομάδες διεκδικούσαν τον τίτλο και το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία.

Η Φορταλέζα ήταν το φαβορί, καθώς είχε 10 βαθμούς και υποδέχονταν την Μπογκοτά, που είχε χάσει στον αντίποδα κάθε ελπίδα, με 6 βαθμούς, ενώ η Γιανέρος (με 7 βαθμούς) αντιμετώπιζε την Ουνιόν Μαγκνταλένα (8 βαθμοί, με τις δύο ομάδες να διατηρούν ελπίδες, εφόσον η Φορταλέζα έχανε εντός έδρας). Η Γιανέρος, όμως, ήθελε τρία γκολ διαφορά, για να είναι καλύτερη στην ισοβαθμία, ενώ η Ουνιόν νίκη με οποιοδήποτε σκορ, γιατί θα είχε +1 βαθμό.

Ωστόσο, η Φορταλέζα έχασε 2-1 από την Μπογκοτά (από το πρώτο ημίχρονο), αλλά στην έδρα της Γιανέρος, η τοπική ομάδα μέχρι το 95′ ήταν μπροστά στο σκορ 1-0. Στα επόμενα 60 δευτερόλεπτα ήρθαν τα πάνω κάτω με τέτοιο σκανδαλώδη τρόπο, που οι διεθνείς Κολομβιανοί ποδοσφαιριστές, μάλιστα, Χουάν Κουαδράδο (Γιουβέντους), Ματέους Ουρίμπε (Πόρτο) έκαναν λόγο για «έλλειψη σεβασμού» και «μια ημέρα ντροπής για το ποδόσφαιρο της Κολομβίας»!

Στο 90’+5′ ο Ίθαν Γκονζάλες ισοφάρισε σε 1-1, τελειώνοντας οριστικά τις ελπίδες των γηπεδούχων και πλέον η Ουνιόν Μαγκνταλένα χρειάζονταν ένα γκολ, για να πάρει εκείνη την άνοδο, και το πέτυχε δευτερόλεπτα αργότερα! Πώς όμως; Όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο, εννέα από τους 11 παίκτες της Γιανέρος άφηναν προκλητικά τους αντιπάλους τους να φτάσουν μέχρι την εστία τους!

Μόνο, ίσως, ο αμυντικός με το Νο. 25 δεν έχει ιδέα, που διώχνει τη σέντρα και ο τερματοφύλακας της Γιανέρος, ο οποίος γλίτωσε αρχικά την ομάδα του, πριν ο Τζόναθαν Σεγούρα πετύχει το 2-1. Οι υπόλοιποι άνοιγαν… διάδρομο!

Οι οπαδοί της Γιανέρος, έξαλλοι απ’ όσα είδαν, αποδοκίμασαν τους παίκτες τους και τους πέταξαν διάφορα αντικείμενα κατά την αποχώρηση τους, φωνάζοντας τους «πόσα λεφτά σας έδωσαν που…ας γιοι;»!

Η Ένωση Ποδοσφαιριστών Κολομβίας, την ίδια στιγμή, ζητά να γίνει έρευνα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ