aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΤο πήρε απόφαση: Ο Σεμπάστιαν Αμπρέου σταματάει το ποδόσφαιρο στα 44!

Το πήρε απόφαση: Ο Σεμπάστιαν Αμπρέου σταματάει το ποδόσφαιρο στα 44!

Η αλήθεια είναι πως ο Σεμπάστιαν – Λόκο – Αμπρέου μας είχε πείσει πως δεν θα ερχόταν η μέρα της απόσυρσής του από την αγωνιστική δράση, αλλά τελικά, το πήρε απόφαση, στα 44 του χρόνοα.

Ο Ουρουγουανός, που πέρασε, θυμίζουμε, τη σεζόν 2009-10 και από τη χώρα μας, φορώντας τη φανέλα του Άρη, αποφάσισε να βάλει τέλος σε μια τεράστια -αγωνιστικά και… χρονικά- καριέρα!

Το φινάλε θα έρθει με τη φανέλα της Σουντ Αμέρικα, στην αναμέτρηση απέναντι στη Λίβερπουλ Ουρουγουάης.

«Τελείωσα, παίρνοντας όλα όσα θα μπορούσα να φανταστώ στη Μίνας (πόλη καταγωγής του) μικρός και πλέον δεν έχω κάτι άλλο να δώσω. Τα έδωσα όλα και το να είμαι ικανός να πάρω αυτή την απόφαση, με δύναμη, ενεργός στα 44 μου χρόνια και με την ομάδα σε καλό σημείο, είναι ο καλύτερος τρόπος», ήταν τα λόγια του.

Ο Λόκο Αμπρέου έκανε το ντεμπούτο του στις 4 Ιουνίου 1995. Ολοκληρώνει, δηλαδή, μια καριέρα 26 ετών και 6 ημερών!

Αγωνίστηκε εκτός από τον Άρη σε Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ, Σαν Λορέντζο, Λα Κορούνια, Γκρέμιο, Τέκος, Νασιονάλ, Κρουζ Αζούλ, Αμέρικα, Ντοράδος, Μοντερέι, Σαν Λουίς, Τίγκρες, Ρίβερ Πλέιτ, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Σοσιεδάδ, Μποταφόγκο, Φιγκουεϊρένσε, Ροζάριο Σεντράλ, Αούκας, Σολ ντε Αμέρικα, Σάντα Τέκλα, Μπανγκού, Σεντράλ Εσπανιόλ, Πουέρτο Μοντ, Άουνταξ Ιταλιάνο, Μαγκαγιάνες, Ρίο Μπράνκο, Μπόστον Ρίβερ, Αθλέτικ Κλαμπ, Σουντ Αμέρικα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ