aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το απίθανο ρεκόρ που κυνηγάει η Πόρτο!

Μετά από το ρεκόρ που πέτυχε ο προπονητής της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο που έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του πορτογαλικού που κατάφερε να ξεπεράσει του 80 βαθμούς σε πέντε διαδοχικά πρωταθλήματα.

Πλέον ο τεχνικός των «δράκων» θέλει να κάνει νέο ρεκόρ βαθμών με την ομάδα του, ξεπερνώντας έτσι αυτό που μοιράζεται με τον Ρουί Βιτόρια, αφού και οι δύο έχουν ολοκληρώσει τις πρωταθληματικές τους σεζόν με 88 βαθμούς.

Συγκεκριμένα, στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας έχουν μείνει τέσσερις αγωνιστικές και η Πόρτο αυτήν την στιγμή έχει 82 βαθμούς, με μόνες απώλειες βαθμών τις ισοπαλίες απέναντι σε Σπόρτινγκ (δύο φορές), την Μαρίτιμο και την Ζιλ Βισέντε.
Έτσι η Πόρτο έχει ακόμα τις ελπίδες να γίνει η πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, που θα φτάσει τους 90 βαθμούς σε μια σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής οι «δράκοι» (26-4-0) και η Λίνκολ Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ (17-1-0), είναι οι μοναδικές ομάδες που είναι αήττητες σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης, με τον τελευταίο που αποχώρησε από το κλαμπ των αήττητων να είναι ο Ολυμπιακός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ