Τι ισχύει με τα πρωταθλήματα σε Κατάρ, Σαουδική Αραβία και ΗΑΕ

Το ποδόσφαιρο μπορεί να έχει περάσει παγκοσμίως σε μια νέα φάση με την διεξαγωγή αναμετρήσεων στους καιρούς του κορονοϊού, όπως συμβαίνει στη Bundesliga, ωστόσο η τάση που επικρατεί στις περισσότερες χώρες θέλει τα πρωταθλήματα αργά ή γρήγορα να συνεχίζονται κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Σε ότι αφορά τα μεγάλα πρωταθλήματα του Περσικού Κόλπου, η αρχή αναμένεται να γίνει στο Κατάρ, αφού συμφωνήθηκε στο Εμιράτο από τις 10 Ιουνίου να ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ομάδων και στις 24 Ιουνίου εάν δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο να διεξαχθούν τα ματς του πρωταθλήματος.

Σε ότι αφορά την Σαουδική Αραβία, έχει οριστεί συνάντηση μεταξύ της Λίγκας, αλλά και στελεχών της κυβέρνησης για την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η ημερομηνία που έχει προταθεί για την συνέχιση του πρωταθλήματος είναι για τις 15 Αυγούστου.

Την ίδια στιγμή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αναμένεται η έγκριση του υπουργείου Υγείας προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες, δίχως να έχει διαρρεύσει κάποια ημερομηνία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ