aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΘρήνος: Πέθανε στα 28 ο γκολκίπερ Βαν Ντάμε από λευχαιμία

Θρήνος: Πέθανε στα 28 ο γκολκίπερ Βαν Ντάμε από λευχαιμία

Θρήνος στο βελγικό ποδόσφαιρο. Ο Μιγκέλ Βαν Ντάμε μετά από μακρά μάχη με τη λευχαιμία υπέκυψε και έφυγε από τη ζωή μόλις στα 28 του.

Ο τερματοφύλακας της Σερκλ Μπριζ είχε διαγνωστεί με λευχαιμία στις εξετάσεις ρουτίνας πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του το καλοκαίρι του 2016. Οι θεραπείες που ακολούθησε απέδωσαν προσωρινά και έναν χρόνο μετά επέστρεψε στα γήπεδα υπογράφοντας νέο συμβόλαιο ως το 2019. Ωστόσο τον Ιανουάριο του 2020 ο εφιάλτης επέστρεψε πιο επιθετικά και τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, λίγες μέρες αφότου είχε ενημερωθεί πως θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, οι γιατροί τον είχαν προϊδεάσει πως αυτή τη φορά η μάχη θα ήταν άνιση.

Πριν λίγες ώρες απεβίωσε με τη σύζυγό του, που έφερε στον κόσμο την κόρη τους τον περασμένο Μάιο, να ανακοινώνει τα άσχημα νέα. «Ο μπαμπάς έφυγε για τον τελευταίο του αγώνα χθες βράδυ, έναν αγώνα που δεν μπορεί πια να κερδηθεί. Πάλεψες σαν λιοντάρι και είμαστε ευγνώμονες για αυτό που ήσουν. Ένα παράδειγμα για όλους. Με έκανες να καταλάβω πως δεν υπάρχει η λέξη παραίτηση, ακόμη κι αν υπάρχει μια χαραμάδα ελπίδας. Τώρα αναπαύσου, το αξίζεις, απαλλαγμένος από όλους τους πόνους σου. Μια αγκαλιά από τα δύο κορίτσια σου. Θα τα πούμε αργότερα», ανέφερε στο Instagram.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ