aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Θέλω να γράφετε ιστορίες»

Με τη γνωστή μετριοφροσύνη του σχολίασε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τις φήμες που τον θέλουν να εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Μάλμε.

Θα μπορούσε να πει ότι έχει άλλες προτεραιότητες. Ότι έχει προτάσεις από καλύτερες ομάδες. Ότι θεωρεί, τελοσπάντων, πως μπορεί να αγωνιστεί ακόμα σε υψηλότερο επίπεδο.

Αν απαντούσε έτσι όμως, απλά δεν θα ήταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς… Κατά τη διάρκεια λοιπόν της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ο 35χρονος σούπερ σταρ ερωτήθηκε αν θα γύριζε στην πατρίδα του.

Κατά πόσο ευσταθεί η φημολογία ότι σκέφτεται να γυρίσει στη Μάλμε. Και με τη γνωστή σεμνότητα που τον διακρίνει, σημείωσε: «Είμαι πολύ καλός για να γυρίσω στο σουηδικό πρωτάθλημα».

Αντίστοιχα κεφάτος, δε, παρουσιάστηκε και στις ερωτήσεις για το μέλλον του, χαμογελώντας συνεχώς στις σχετικές ερωτήσεις και λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να γράφετε ιστορίες και να δω ποιος θα γράψει τις καλύτερες. Όταν κουραστώ απ’ αυτές, θα σας ενημερώσω πού θα πάω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ