aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Tα δεδομένα με «Ντέβι» (πληροφορίες)

TOY HΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες περί ενδιαφέροντος του ΑΠΟΕΛ για τον Τομάς ντε Βινσέντι. Η αλήθεια είναι ότι ο Αργεντινός πιθανότατα θα αποχωρήσει από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο λόγος είναι η πρόσφατη συγχώνευση της Αλ Σαμπάμπ με τις Αλ Αχλί και Ντουμπάι, με αποτέλεσμα η νέα ομάδα που δημιουργήθηκε να μπορεί να έχει στη διάθεσή της μόλις τρεις ξένους.

Γι’ αυτό το λόγο και έχει αποφασιστεί όπως μπει πωλητήριο στον ποδοσφαιριστή, με τους Άραβες να ζητούν ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ για την παραχώρησή του. Παράλληλα, το συμβόλαιο του «Ντέβι» είναι πλουσιοπάροχο, αφού ο πρώην άσος των πρωταθλητών αμείβεται με ένα ποσό που πλησιάζει το εφταψήφιο νούμερο.

Ως εκ τούτου, η περίπτωσή του μόνο απλή δεν είναι και θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αρχικά τι προτίθενται να κάνουν οι Άραβες και αν θα επιμένουν ΜΟΝΟ για πώληση του παίκτη ή θα συναινέσουν και στην παραχώρησή του υπό τη μορφή δανεισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ