aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΣυνελήφθη… 13χρονος οπαδός της Αμπερντίν για ρίψη μπουκαλιού!

Συνελήφθη… 13χρονος οπαδός της Αμπερντίν για ρίψη μπουκαλιού!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένας μικρός φίλος της Αμπερντίν, ηλικίας μόλις 13 χρονών, είναι κατηγορούμενος για «παραβίαση της ειρήνης», στο εντός έδρας παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας κόντρα στην Σέλτικ.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω πέταξε ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος των Κελτών -οι οποίοι εν τέλει κέρδισαν με 2-1 στο τέλος- με αποτέλεσμα η ασφάλεια του γηπέδου «Πιτόντρι» να τον εντοπίσει και να τον παραδώσει στην αστυνομία.

«Ενας 13χρονος έχει χρεωθεί με την κατηγορία παραβίασης της ειρήνης καθώς πέταξε μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο στην διάρκεια του αγώνα Αμπερντίν-Σέλτικ. Κανείς δεν τραυματίστηκε, ενώ τα στοιχεία της έρευνας δόθηκαν στην Μονάδα Διαχείρισης Δικαιοσύνης Ανηλίκων», ανέφερε η σχετική τοποθέτηση της αστυνομίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ