aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΣτη Ρουμπίν Καζάν με 2,000,000 το χρόνο ο Γκράθια

Στη Ρουμπίν Καζάν με 2,000,000 το χρόνο ο Γκράθια

Μετά από δύο σεζόν στη Μάλαγα, ο 46χρονος Ισπανός τεχνικός, Χάβι Γκράθια, αφήνει την πατρίδα του, Ισπανία, για τη Ρωσία. Ο πρώην τεχνικός των Ολυμπιακού Βόλου και Κέρκυρας ειδοποίησε του Ανδαλουσιανούς ότι αποχωρεί από την ομάδα, αποδεχόμενος την πρόταση της Ρουμπίν Καζάν για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Χάβι Γκράθια ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βιγιαρεάλ, πριν μετά καθίσει στους πάγκους των Ποντεβέδρα και Κάντιθ. Το 2011 ήρθε στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας κατά σειρά την τεχνική ηγεσία των Ολυμπιακού Βόλου και Κέρκυρας. Το 2012 επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Αλμερία, για να καθίσει εν συνεχεία (2013) στον πάγκο της ομάδας της γενέτειράς του, Οσασούνα.

Από το 2014 ήταν προπονητής της Μάλαγα με τους «αλμπιθελέστες» να τερματίζουν σε 9η και 8η θέση, την τρέχουσα και την περυσινή σεζόν αντίστοιχα. Η Ρουμπίν Καζάν είχε απογοητευτική σεζόν στο ρωσικό πρωτάθλημα, τερματίζοντας στην 10η θέση της συνολικής κατάταξης.

Το πιο ενδιαφέρον σημείο του deal, είναι οι οικονομικές απολαβές του Χάβι Γκράθια, οι οποίες θα ανέρχονται στα 2.000.000 τη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ