aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΣουδάν - Γουινέα Μπισάου 0-0: Ο κίπερ Εσρέιν έπιασε πέναλτι και κράτησε το μηδέν

Σουδάν – Γουινέα Μπισάου 0-0: Ο κίπερ Εσρέιν έπιασε πέναλτι και κράτησε το μηδέν

Με δεδομένο πως Νιγηρία και Αίγυπτος είναι τα μεγάλα ονόματα του 4ου ομίλου του Κόπα Άφρικα και λογικά θα πάρουν τα δύο εισιτήρια για την νοκ-άουτ φάση, Σουδάν και Γουινέα Μπισάου μπήκαν στη μεταξύ τους αναμέτρηση με το σκεπτικό πως δεν έπρεπε να χάσουν, ώστε να έχουν πιθανότητες πρόκρισης μέσω της τρίτης θέσης (θα πάρουν το εισιτήριο για τους 16 και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες των έξι συνολικά ομίλων).

Το φινάλε βρήκε αμφότερες τις ομάδες να έχουν πετύχει τον αρχικό στόχο, ωστόσο υπήρχε μία που ήταν δυσαρεστημένη και μία ικανοποιημένη. Τα χαμόγελα ήταν στα πρόσωπα των παικτών του Σουδάν, αφού στο τελευταίο 10λεπτο βρέθηκαν φάτσα με το φάσμα της ήττας όμως μπόρεσαν να αποδράσουν.

Σε αυτό συνέβαλε ο γκολίπερ τους, Εσρέιν που έπιασε το πέναλτι του Πελέ στο 82ο λεπτό, με την Γουινέα Μπισάου να έχει μάλιστα την ευκαιρία να σκοράρει στην εξέλιξη της φάσης αλλά του σουτ του Πικέτι που έγινε κάτοχος της μπάλας παίρνοντας το ριμπάουντ, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία για να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, με το φινάλε να τους βρίσκει να έχουν δύο δοκάρια στον απολογισμό τους αλλά κανένα γκολ και να παίρνουν μόνο έναν βαθμό, όπως και το Σουδάν.

ΣΟΥΔΑΝ: Αμπού Εσρέιν, Αλφάντνι, Νεμέρ, Μοχαμέντ, Μοχαμεντίν, Αμπάς (90′ Μαχούντ), Αμπντελραχμάν, Μαχαμούντ, Ομέρ, Χαμέντ (66′ Αλ-Γκοζόλι), Κιντίρ

ΓΟΥΙΝΕΑ ΜΠΙΣΑΟΥ: Γκομίς, Καντέ, Σανγκαντέ, Μανέ, Ενκάδα, Μπούρα, Κασαμά, Πελέ (85′ Καμαρά), Πικέτι (73′ Μεντί), Μέντες, Μπαλντέ (73′ Αμπρί)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ