aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σκέφτεται να αποσυρθεί ο Ιγκουαΐν

Σκάει… βόμβα στο ποδόσφαιρο! Σύμφωνα με όσα αναπαράγουν Βρετανοί και Αργεντίνοι δημοσιογράφοι, ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν κάνει σοβαρές σκέψεις για να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο πολύπειρος Αργεντινός φορ αγωνίζεται από τον Σεπτέμβριο του 2020 στο MLS με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι και σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του στο φινάλε της φετινής σεζόν τον ερχόμενο Δεκέμβριο!

«Ο Ιγκουαΐν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και στη φυσική του κατάσταση και σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, όταν η σεζόν ολοκληρωθεί», αναφέρει μεταξύ άλλων και η «Sun», η οποία επικαλείται πηγές από τον στενό κύκλο του «πιπίτα» και της Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν έχει κάνει σπουδαία καριέρα, αφού έχει περάσει από Ρίβερ Πλέιτ, Ρεάλ Μαδρίτης, Νάπολι, Γιουβέντους, Μίλαν, Τσέλσι και Ίντερ Μαϊάμι. Παράλληλα, είναι διεθνής με την Αργεντινή, μετρώντας 75 εμφανίσεις και 31 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ