aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣ-έξι Σέλτικ!

Σ-έξι Σέλτικ!

Η Κιλμάρνοκ έκανε το λάθος να προηγηθεί με τον Κουλιμπαλί (32’) μέσα στη Γλασκώβη. Η Σέλτικ «αγρίεψε» και την φιλοδώρησε με έξι τέρματα, αφού δεν είχε καμία διάθεση για δεύτερη συνεχόμενη γκέλα, μετά από αυτή της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στην Ινβερνές. Οι Κέλτες έφτασαν στο εντυπωσιακό 6-1 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο.

Το στραβοπάτημα δεν γλίτωσε η Χαρτς, η οποία παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα στη Ρος Κάουντι, που τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του ΜακΣέιν (83’). Η Ινβερνές με… φόρα από την καλή εμφάνιση κόντρα στη Σέλτικ, που συνοδεύτηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας, «παρέσυρε» την Νταντί με σκορ 3-1 και ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις. Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, Πάρτικ και Μάδεργουελ ήρθαν ισόπαλες 1-1, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν επτά λεπτά πριν το τέλος.

Πρόγραμμα-Αποτελέσματα (7ης) αγωνιστικής

Σάββατο 24/9
Σέλτικ-Κιλμάρνοκ 6-1
(35’, 38’ Ντεμπελέ, 52’ Φόρεστ, 67’ Γκρίφιθς, 72’ πεν. Σινκλέρ, 85’ Ρότζικ – 32’ Κουλιμπαλί)

Χαρτς-Ρος Κάουντι 0-0

Ινβερνές-Νταντί 3-1
(8’ Ντουμπουγιά, 17’ πεν. Τάνσεϊ, 52’ Πόλσγουορθ – 84’ Λοβ)

Πάρτικ-Μάδεργουελ 1-1
(31’ Έρσκιν – 83’ ΜακΝτόναλντ)

Κυριακή 25/9
Αμπερντίν-Ρέιντζερς (15:00)
Χάμιλτον-Σεντ Τζόνστον (17:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ