aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΡοναλντίνιο: «Ο Νεϊμάρ είναι ο διάδοχός μου»

Ροναλντίνιο: «Ο Νεϊμάρ είναι ο διάδοχός μου»

Το εγκώμιο του Νεϊμάρ έπλεξε ο Ροναλντίνιο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως στο πρόσωπο του σταρ των Παριζιάνων βλέπει τον διάδοχό του στην εθνική ομάδα.

Ο Νεϊμάρ μπορεί να μην τα κατάφερε απέναντι στη Αργεντινή στον τελικό του Copa America, ωστόσο είδε τον πολύ καλό του φίλο, Λιονέλ Μέσι να κατακτά το τρόπαιο έπειτα από 28 χρόνια και μάλιστα μέσα στο «Μαρακανά».

Ο Βραζιλιάνος θρύλος, Ροναλντίνιο σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, αποθέωσε τον Νεϊμάρ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι διάδοχός του.

«Χωρίς αμφιβολία, ο Νεϊμάρ είναι ο διάδοχός μου. Είναι ο καλύτερος παίκτης μας, το είδωλο των Βραζιλιάνων. Δεν έχει χάσει την τόλμη του, την ντρίμπλα του και είναι πάντα χαρά μου, να τον βλέπω στην δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Νεϊμάρ και στη συνέχεια εξέφρασε τη συμπάθειά του για τον Μπαπέ:

«Ο Εμπαπέ μου θυμίζει λίγο τον Ρονάλντο. Λατρεύω αυτό το παιδί. Είναι σπουδαίος παίκτης, πολύ ταλαντούχος. Έχει όλες τις ιδιότητες για να κατακτήσει την “Χρυσή Μπάλα”. Μου αρέσει να τον βλέπω να παίζει, ειδικά όταν είναι δίπλα του ο Νεϊμάρ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ