aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΡιβάλντο: «Υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να βοηθήσει την Φλουμινένσε ο Μαρσέλο»

Ριβάλντο: «Υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να βοηθήσει την Φλουμινένσε ο Μαρσέλο»

Την πεποίθηση πως ο Μαρσέλο μπορεί να βοηθήσει την Φλουμινένσε εξέφρασε με δηλώσεις του στη Bolavip ο Ριβάλντο.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, επέστρεψε μετά από 16 χρόνια στην ομάδα όπου έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα και έχει στόχο να φανεί ανταγωνιστικός στον σύλλογο του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Έτσι, στις δηλώσεις του ο Ριβάλντο σχολίασε πως υπάρχουν οι συνθήκες για να βοηθήσει την Φλουμινένσε αφού ο προπονητής, Φερνάντο Ντινίζ, αγαπά το επιθετικό ποδόσφαιρο και δεδομένα θα μπορεί να ταιριάξει τον 34χρονο με την φιλοσοφία του.

«Ο Μαρσέλο έχει μια σημαντική αποστολή στη Φλουμινένσε. Θα βάλει τέλος στον πονοκέφαλο που δημιουργείται από το αριστερό άκρο. Ακόμη και στα 34 του, θεωρώ πως υπάρχουν οι συνθήκες για να βοηθήσει τον σύλλογο και ξεκινά την κατάλληλη στιγμή γιατί ο Φερνάντο Ντινίζ είναι ένας επιθετικογενής προπονητής που θα τον βοηθήσει, αλλά και το αντίστροφο.

Παίζοντας την μπάλα με την μία, αλλά και τις συνεχείς κινήσεις μπροστά πιστεύω πως ο Μαρσέλο έχει να δώσει πολλά στο κομμάτι της δημιουργίας. Νομίζω πως για τους οπαδούς της Φλουμινένσε, η επιστροφή ενός ειδώλου όπως είναι ο Μαρσέλο θα μπορεί να είναι ο τέλειος ”γάμος” και για τις δυο πλευρές» ήταν τα λόγια του Ριβάλντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ