aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠυροβολήθηκε στον ώμο προπονητής στην Αργεντινή!

Πυροβολήθηκε στον ώμο προπονητής στην Αργεντινή!

Σκηνές από… ταινία εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα τρίτης κατηγορίας της Αργεντινής, στην επαρχία Μεντόθα χθες (31/10), ανάμεσα σε Ουρακάν Λας Έρας και Φέρο Ντε Χενεράλ Πίκο…

Εκεί όπου, λόγω των συμπλοκών οργανωμένων οπαδών της πρώτης, οδήγησαν σε ξύλο μετά… πυροβολισμών, οι οποίοι είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του προπονητή της δεύτερης, Μαουρίσιο Ρομέρο!

Νωρίτερα, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων τράπηκαν σε… άτακτη φυγή από το γήπεδο, με κάποιους εξ αυτών να τρέχουν να καλυφτούν.

Ενώ υπήρξαν και οπαδοί οι οποίοι άρχισαν να κρύβονται πίσω από τοίχους καθώς ακούγονταν οι πυροβολισμοί, όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο το οποίο δείχνει τον Ρομέρο να νοσηλεύεται έχοντας μια πληγή στον ώμο του!
«Ο Ρομέρο πάει καλά και είναι εκτός κινδύνου. Μετά την αποχώρησή του από το γήπεδο υποβλήθηκε σε εξετάσεις σε τοπικό νοσοκομείο και τώρα δίνει κατάθεση στην αστυνομία», έγραψε στο twitter ο σύλλογος του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ