aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Προπόνηση για Βραζιλία (vid)

Μια εκπληκτική Βραζιλία σάρωσε 7-1 την Αϊτή για τη δεύτερη αγωνιστική του Copa America Sentenario των ΗΠΑ και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στο γκρουπ, βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση.

Η Βραζιλία σάρωσε με 7-1 την αδύναμη Αϊτή στο Ορλάντο για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Copa America Sentenario και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στο γκρουπ, βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση, αφήνοντας σε δύσκολη θέση το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από τη χώρα της Καραϊβικής.

Πρωταγωνιστής για τους «καριόκας» ο Κουτίνιο που σημείωσε χατ τρικ, δύο γκολ πέτυχε ο Ρενάτο Αουγκούστο και τα υπόλοιπα οι αλλαγές του Κάρλος Ντούνγκα, Γκάμπριελ και Λούκας Λίμα. Το γκολ της τιμής για την Αϊτή σημείωσε ο Μαρσελέν.

Οι Βραζιλιάνοι ξεκίνησαν δυνατά και απείλησαν με τα δυνατά σουτ την αντίπαλη εστία. Όμως στο 14’, ο Κουτίνιο με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Πλασίντε και έβαλε τις βάσεις για το τι θα επακολουθούσε. Έτσι, μετά την ασφυκτική υπεροχή των «καριόκας», ο Αλβες συνδυάστηκε με τον Ζόνας, που έδωσε στον Κουτίνιο, ο οποίος σε κενή εστία έγραψε το 2-0 στο 29’. Οι παίκτες του Κάρλος Ντούνγκα συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο, αφού οι Αϊτινοί δεν μπορούσα να απειλήσουν την εστία του Αλισον και, έτσι, ο Ρενάτο Αογκούστο στο 35’ με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Αλβες έκανε το 3-0, το οποίο θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο στο επόμενο δεκάλεπτο μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στην αρχή της επανάληψης, οι Βραζιλιάνοι έδωσαν χώρο στους παίκτες του Νεούβε, όμως αυτοί δεν είχαν τις δυνατότητες να φτάσουν σωστά μέσα στην περιοχή του Αλισον. Ετσι, η «σελεσάο» άρχισε να επιδίδεται σε passing game για να μπουν οι παίκτες της στην περιοχή, χάνοντας κάποιες μικροευκαιρίες, μέχρι στο 60’ ο Γκάμπριελ να δεχτεί την κάθετη πάσα του Ελίας και με ωραίο πλασέ να κάνει το 4-0 με το δεύτερο τέρμα του με τα χρώματα του «χρυσοπράσινου ήλιου». Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους Βραζιλιάνους να σκοράρουν στο 67’, όταν ο Αλβες με ωραία σέντρα βρήκε το κεφάλι του Λούκας Λίμα, που νίκησε τον Πλασίντε και έκανε το 5-0. Στο 71’, έγινε το 5-1 με το σουτ του Μαρσελέν, μετά το ριμπάουντ στο σουτ του Λουίς.

Το ανοιχτό παιχνίδι στη συνέχεια, βοήθησε τους Βραζιλιάνους να χάσουν, τουλάχιστον, τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για σκοράρουν, πέφτοντας και πάνω στον καταπληκτικό Πλασίντε. Έτσι, στο 86’ ο Ρενάτο Αουγκούστο έκλεψε την μπάλα στο κέντρο από λάθος του Μαρσελέν, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ μέσα στην περιοχή, έκανε το 6-1. Στο 92’, ο Κουτίνιο με καταπληκτικό σουτ έκανε το 7-1 και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, σημειώνοντας χατ τρικ.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Αλισον, Ντάνι Αλβες, Φιλίπε Λουίς, Ζιλ, Μαρκίνιος, Ουίλιαν, Ρενάτο Αουγκούστο, Ελίας, Κουτίνιο, Καζεμίρο (62’ Λουίς Λίμα), Ζόνας (46’ Γκάμπριελ)

ΑΪΤΗ: Πλασίντε, Τζάγκι, Γκορέ, Ζενεβουά, Αλεξάντρε (62’ Ιλέρ), Ζερόμ, Λαφράνς, Αλσενάτ, Μαρσελέν, Μπελφόρ (49’ Ναζόν), Λουίς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ