aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠρόκριση για ΗΠΑ, η Κολομβία πάει πάνω στη Βραζιλία (vds)

Πρόκριση για ΗΠΑ, η Κολομβία πάει πάνω στη Βραζιλία (vds)

Οι ΗΠΑ νικώντας την Παραγουάη 1-0 εξασφάλισαν την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα, που διοργανώνει. Οι γηπεδούχοι έφθασαν στη νίκη με γκολ από τον Ντέμπσι στο 27′, ο οποίος τελείωσε έξυπνα το τετ α τετ με τον Βιγιάρ.

Αντίθετα, οι Παραγουανοί δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που είχαν, τόσο πριν το γκολ με τους Αλμιρόν και Λεγκάνο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο με αποκορύφωμα τη διπλή ευκαιρία από τους Μπενίτες και Αλμιρόν στο 81′.

Το αποτέλεσμα αποκτά μεγαλύτερη σημασία για τις ΗΠΑ, διότι στο 47′ ο Γέντλιν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ήττα για Κολομβία

Σε αδιάφορο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε ο Α’ όμιλος του Κόπα Αμέρικα, η Κόστα Ρίκα νίκησε 3-2 την Κολομβία και πέτυχε νίκη γοήτρου, αφού η αντίπαλος της είχε εξασφαλίσει την πρόκριση της στην προημιτελική φάση.

Ο Βενέγκας σκόραρε για την Κόστα Ρίκα μόλις στο 2′, για να ισοφαρίσει έπειτα από λίγο ο Φαμπρά, στο 6′. Σε τραγική ειρωνεία, ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε αυτογκόλ στο 34′, αφήνοντας την Κολομβία πίσω στο σκορ. Ο Μπόρχες στο 58′ σημείωσε το 3-1 και ο Μορένο απλώς μείωσε το σκορ στο 73′.

Με την απώλεια της πρώτης θέσης, η Κολομβία αναμένεται να αντιμετωπίσει τη Βραζιλία, εάν αυτή επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και καταλάβει την πρώτη θέση του Β’ Ομίλου.

Η βαθμολογία σε 3 αγώνες (1ος Όμιλος)

1.ΗΠΑ (5-2) 6

2.Κολομβία (6-4) 6

3.Κόστα Ρίκα (3-6) 4

4.Παραγουάη (1-3) 2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ