aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠρόεδρος Αλ Νασρ: «Νιώθω εξαπατημένος που υπέγραψα τον Κριστιάνο»

Πρόεδρος Αλ Νασρ: «Νιώθω εξαπατημένος που υπέγραψα τον Κριστιάνο»

Χαμός στην Αλ Νασρ και ενώ δεν έχει ούτε… μισό χρόνο στην ομάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό του συλλόγου από την Αλ Γουέχντα στο Κύπελλο Σαουδικής Αραβίας, ο πρόεδρος της Αλ Νασρ, Αλ Μουαμάρ, εξαπέλυσε… βόμβες σε δηλώσεις του και σίγουρα δεν θα περάσουν έτσι από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Η Marca βρήκε ορισμένες δηλώσεις του Αλ Μουαμάρ στο αραβικό Μέσο «ArabiaNews50», λέγοντας πως δύο φορές στη ζωή του τον έχουν εξαπατήσει. Μία όταν του έφεραν λάθος παραγγελία και άλλη μία τώρα, όταν πήρε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον σύλλογό του.

«Με έχουν εξαπατήσει μόνο δύο φορές στη ζωή μου. Η πρώτη φορά ήταν όταν ζήτησα τρία κεμπάπ και μου έφεραν μόνο δύο. Η δεύτερη ήταν όταν υπέγραψα τον Κριστιάνο Ρονάλντο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Αλ Νασρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει προλάβει σε λίγους μήνες να προσελκύσει τα βλέμματα πάνω του, αφού είχε διαφωνήσει ανοιχτά με τον Ρούντι Γκαρσιά και ο Γάλλος τεχνικός εν τέλει απολύθηκε, ενώ μετά από μια χειρονομία του σε οπαδούς, είχε ζητηθεί από αρκετούς Σαουδάραβες η απέλασή του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ