aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠριμ 250.000 ευρώ σε κάθε παίκτη της Αλ Χιλάλ για την πρόκριση επί της Φλαμένγκο

Πριμ 250.000 ευρώ σε κάθε παίκτη της Αλ Χιλάλ για την πρόκριση επί της Φλαμένγκο

Τρελό πριμ θα πάρουν οι παίκτες της Αλ Χιλάλ για την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Ο δισεκατομμυριούχος πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Αλ Γουαλίντ μπιν Ταλάλ θα δώσει πριμ ενός εκατομμυρίου ριάλ (249.065 ευρώ) σε κάθε παίκτη για τη χθεσινή νίκη 3-2 επί της κατόχου του Κόπα Λιμπερταδόρες, Φλαμένγκο.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που ομάδα της Σαουδικής Αραβίας φτάνει στον τελικό της διοργάνωσης. Ο αντίπαλος στον τελικό θα προκύψει από τον αποψινό δεύτερο ημιτελικό μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Αλ Αχλί από την Αίγυπτο.

Ο πρίγκιπας, πρόεδρος της Kingdom Holding Co, είναι μεγάλος υποστηρικτής της Αλ Χιλάλ και ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα δώσει στους παίκτες ένα παρόμοιο ποσό εάν καταφέρουν να κερδίσουν και τον τελικό του Σαββάτου. Επιπλέον, το αθλητικό κανάλι της Σαουδικής Αραβίας SSC ανέφερε ότι κάθε παίκτης θα λάβει 500.000 ριάλ (116.385 ευρώ) από τον υπουργό αθλητισμού της χώρας για τη νίκη επί της Φλαμένγκο.

«Η νίκη είναι μια απτή επιβεβαίωση της μεγάλης διάκρισης που γνώρισε πρόσφατα ο αθλητισμός της Σαουδικής Αραβίας», δήλωσε ο υπουργός Αθλητισμού, πρίγκιπας Αμπντουλαζίζ Αλ Φαϊζά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ