aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠούλγκα: Στην εντατική μετά από σοβαρό τροχαίο ο cult ήρωας του αργεντίνικου ποδοσφαίρου (vid)

Πούλγκα: Στην εντατική μετά από σοβαρό τροχαίο ο cult ήρωας του αργεντίνικου ποδοσφαίρου (vid)

Σοκ και ανησυχία επικρατεί στην Αργεντινή για την κατάσταση της υγείας του Λουίς «Πούλγκα» Ροντρίγκες, ο οποίος ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Ο 38χρονος «αρτίστας» και cult hero του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, νυν παίκτης της Σεντράλ Κόρδοβα και με σημαντικότερη θητεία στην Ατλέτικο Τουκουμάν, οδηγούσε σε τοπικό αυτοκινητόδρομο όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του λόγω υπερβολικής ταχύτητας, το οποίο και αναποδογύρισε.

Το ασθενοφόρο τον βρήκε ζωντανό αλλά με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο κι αμέσως ο Αργεντινός διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για θρόμβο στο κεφάλι, κάταγμα και στα δύο ζυγωματικά και πνευμοθώρακα, ενώ στις πρώτες ώρες μετά το ατύχημα του πρωί της Κυριακής παρουσίασε προσωρινή αμνησία.

Το ευτυχές σύμφωνα με το «TyC Sports» είναι πως οι γιατροί δήλωσαν ότι δεν τίθεται σε κίνδυνο η ζωή του, ωστόσο, η κατάστασή του βρίσκεται υπό διαρκή παρακολούθηση και υπάρχουν πιθανότητες να μην αποφύγει το χειρουργείο για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.

Ο Πούλγκα εκτός από γνώριμη φιγούρα των γηπέδων της Αργεντινής, μετράει και μία συμμετοχή με το εθνόσημο, παίζοντας υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαραντόνα το 2009 σε φιλικό κόντρα στην Γκάνα στο οποίο κλήθηκαν αποκλειστικά παίκτες από το εθνικό πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ