aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠόλεμος στην Ουκρανία: Βραζιλιάνοι παίκτες των Σαχτάρ και Ντιναμό ζητούν βοήθεια για να φύγουν από...

Πόλεμος στην Ουκρανία: Βραζιλιάνοι παίκτες των Σαχτάρ και Ντιναμό ζητούν βοήθεια για να φύγουν από τη χώρα

Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Σαχτάρ και την Ντιναμό Κιέβου συγκεντρώθηκαν μαζί με τις οικογένειές τους και μέσω video στα social media ζήτησαν βοήθεια από τις Αρχές της χώρας τους για να μπορέσουν να εγκαταλείψουν την Ουκρανία.

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας, με το σύνολο της ουκρανικής επικράτειας να έχει χτυπηθεί.

Τουλάχιστον οκτώ οι νεκροί και εννέα τραυματίες μετράει η χώρα από τους βομβαρδισμούς, με το χάος στους δρόμους του Κιέβου λόγω των ουρών χιλιομέτρων από πολίτες που εγκαταλείπουν την Ουκρανία να είναι η κατάσταση που επικρατεί.

Η διοργανώτρια αρχή της Ουκρανίας ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα στη χώρα, ενώ την ίδια στιγμή Βραζιλιάνοι παίκτες που αγωνίζονται στη Σαχτάρ και την Ντιναμό Κιέβου συγκεντρώθηκαν με τις οικογένειές τους σε ξενοδοχείο στο Κίεβο και μέσω video έκαναν έκκληση για βοήθεια στις Αρχές της Βραζιλίας, ώστε να μπορέσουν να φύγουν από τη χώρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ