aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠόλεμος στην Ουκρανία: Oι Ρώσοι βομβάρδισαν το γήπεδο της Ντέσνα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Oι Ρώσοι βομβάρδισαν το γήπεδο της Ντέσνα

Η ουκρανική Ντέσνα ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από το κατεστραμένο γήπεδο της, το οποίο βομβάρδισαν οι Ρώσοι.

Η εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία βρίσκεται σε εξέλιξη. Καθημερινά χάνονται αθώες ζωές, ενώ σημειώνονται και πολλές υλικές καταστροφές με το γήπεδο της Ντέσνα να συγκαταλέγεται σε αυτές. Ο σύλλογος από το Τσερνίχιβ ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από το βομβαρδισμένο γήπεδο και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας για την επόμενη ημέρα της χώρας.

«Για τρίτη φορά, οι Μοσχοβίτικες δυνάμεις κατοχής βομβάρδισαν την πιο επικίνδυνη στρατιωτική εγκατάσταση στην πόλη, το στάδιο της ομάδας. Στη φωτογραφία οι επιπτώσεις από τους βραδινούς βομβαρδισμούς. Όμως θα καταφέρουμε να τα ξαναχτίσουμε όλα. Θα γίνουμε μόνο δυνατότεροι και καλύτεροι και εσείς, “γείτονες”, θα ζείτε με αυτό όλη τη ζωή σας», ανέφερε η ανάρτηση των Ουκρανών.

Η Ντέσνα την προπέρσινη σεζόν τερμάτισε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακαι και βγήκε στο Europa League, πέρυσι τερμάτισε στην έκτη θέση και φέτος βρίσκονταν στην έβδομη, μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της εισβολής του ρωσικού στρατού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ