aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠήρε την ασύλληπτη ματσάρα η Μπράγκα και ξέρανε την Μπενφίκα

Πήρε την ασύλληπτη ματσάρα η Μπράγκα και ξέρανε την Μπενφίκα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άνοιξε το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της Πορτογαλίας, καθώς η Μπράγκα κατάφερε τελικά να επικρατήσει 3-2 της Μπενφίκα σε ένα συγκλονιστικό ματς, όπως μαρτυρά και το τελικό του σκορ.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Μεδέιρος (28’) με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ και Όρτα (59’), ωστόσο η Μπενφίκα όχι μόνο δεν παράτησε το ματς, αλλά το έφερε στα ίσια με ένα εκρηκτικό τρίλεπτο.

Ο Νούνιες με πέναλτι στο 74’ μείωσε σε 2-1 και στο 77’ ο Ζοάο Μάριο έκανε το 2-2, βάζοντας φωτιά στην αναμέτρηση. Εκεί, λοιπόν, που η Μπενφίκα είχε πάρει φόρα και έδειχνε ικανή ακόμα και να πάρει το ματς, η Μπράγκα χτύπησε στην επόμενη φάση.

Ο Βιτίνια στο 79’ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Μπράγκα, που κατάφερε να το κρατήσει μέχρι το τέλος, με την Μπενφίκα πλέον να συμβιβάζεται με την ιδέα της τρίτης θέσης και φέτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ