aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠέπε: «Εγκληματική» σχαριά σε αντίπαλο αλλά μόνο κίτρινη κάρτα, ανήμερα των 40ων γενεθλίων του (vid)

Πέπε: «Εγκληματική» σχαριά σε αντίπαλο αλλά μόνο κίτρινη κάρτα, ανήμερα των 40ων γενεθλίων του (vid)

Η φήμη του Πέπε ως ενός από τα «κακά παδιιά» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δεν κοιτάει χρόνια και ηλικίες. Όσο μεγάλος ηγέτης κι αν είναι για την ομάδα ή την εθνική Πορτογαλίας, όσο πολύπειρος και επαρκής για το υψηλότερο επίπεδο κι αν παραμένει, ο Πορτογάλος στόπερ δεν μπορεί να αποβάλει από τον οργανισμό του τα σκληρά μαρκαρίσματα.

Το βράδυ της Κυριακής ο Πέπε αγωνίστηκε βασικός ως συνήθως στο ματς της Πόρτο κόντρα στη Ζιλ Βισέντε, γιορτάζοντας έτσι μέσα στο χορτάρι τα 40α του γενέθλια. Και λίγο έλειψε να σβήσει «κεράκια» στα αποδυτήρια, αφού φλέρταρε με την αποβολή στη φάση του 78ου λεπτού. Όπως λίγο έλειψε και στον εξτρέμ των φιλοξενούμενων, Μάρλον, να αποκομίσει σοβαρότατο τραυματισμό.

Ο άλλοτε στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης πρόταξε εντελώς άτσαλα το πόδι του με τις τάπες και βρήκε την κνήμη του παίκτη της Ζιλ Βισέντε, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος σφαδάζοντας μετά το ανατριχιαστικό πάτημα. Ευτυχώς, απέφυγε τα χειρότερα και μάλιστα συνέχισε κανονικά την αναμέτρηση. Φθηνά τη γλίτωσε, όμως και ο Πέπε, ο οποίος είδε μόνο την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή για αυτό το χτύπημα και το VAR δεν ασχολήθηκε περαιτέρω.

Για την ιστορία, οι Δράκοι υπέστησαν ήττα-σοκ με 2-1 εντός έδρας, παίζοντας ήδη με δέκα παίκτες από το 35ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ