aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠάτησε τη Βιζέλα και παραμένει στο... κατόπι της Μπενφίκα η Πόρτο!

Πάτησε τη Βιζέλα και παραμένει στο… κατόπι της Μπενφίκα η Πόρτο!

Στο… κατόπι της πρωτοπόρου Μπενφίκα παρέμεινε η Πόρτο, με τους «δράκους» να επικρατούν… σβηστά 2-0 της Βιζέλα στο «Ντραγκάο», σε αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 41ο λεπτό με κοντινή προβολή του Πέπε, έπειτα από γύρισμα του Εβανίλσον. Τέσσερα λεπτυό πριν τη συμπλήρωση των 90′, ο Ταρεμί διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με το οποίο η Πόρτο έφτασε τους 45 πόντους, ούσα στη δεύτερη θέση και στο -9 από τους «αετούς» της Λισαβόνας.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Μπράγκα επέστρεψε στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, επικρατώντας πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 4-1 επί της Φαμαλικάο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Μιχάι, με τον Σάνκα να ισοφαρίζει στο 71ο λεπτό. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Μπενζιά έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Μπράγκα, με τον Μπρούμα να διαμορφώνει το τελικό 4-1 με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+1′, 90+3′).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ