aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΟυρουγουάη: Τέλος ο Ταμπάρες από την τεχνική ηγεσία!

Ουρουγουάη: Τέλος ο Ταμπάρες από την τεχνική ηγεσία!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ουρουγουάης ύστερα από 15 χρόνια αποτελεί ο Όσκαρ Ταμπάρες, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Μια κοινή πορεία 15 χρόνων έφτασε πλέον στο τέλος της. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, Όσκαρ Ταμπάρες και εθνική Ουρουγουάης ακολουθούν χωριστούς δρόμους, με το πλήρωμα του χρόνου να φτάνει και για μια από τις μακροβιότερες σχέσεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Κι αυτό διότι τα αποτελέσματα της εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου ανάγκασαν την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας να αποδεσμεύσει από τα καθήκοντά του τον έμπειρο τεχνικό.

Παρά τις δηλώσεις του μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από τη Βολιβία πως δεν είναι διατεθειμένος να καταθέσει τα όπλα, τελικά η ομοσπονδία αποφάσισε πως χρειαζόταν επειγόντως μια αλλαγή στον πάγκο και προχώρησε στη λύση της συνεργασίας τους.

Ο Ουρουγουανός βρίσκεται από το 2006 στην εθνική ομάδα με 181 παιχνίδια στην πλάτη του και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Copa America το 2011 αλλά και τη συμμετοχή στον ημιτελικό του Μουντιάλ ένα χρόνο νωρίτερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ