aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΌταν ο Ζλάταν «ξέρανε» τους Άγγλους με ανάποδο ψαλιδάκι από τα 25 μέτρα (vid)

Όταν ο Ζλάταν «ξέρανε» τους Άγγλους με ανάποδο ψαλιδάκι από τα 25 μέτρα (vid)

Σαν σήμερα, πριν από εννέα χρόνια, είχε σημειωθεί ένα από τα ωραιότερα γκολ που έχει δει ποτέ ανθρώπινο μάτι. Αυτό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο φιλικό της Σουηδίας με αντίπαλο την Αγγλία, που έληξε με σκορ 4-2.

Ένα από τα καλύτερα γκολ που έχουν μπει ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου είχε πετύχει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο φιλικό παιχνίδι μεταξύ της εθνικής του ομάδας και της Αγγλίας, το 2012, που έληξε 4-2!

Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης, ο υψηλόσωμος φορ είχε βάλει σε ρόλο οδηγού την ομάδα του, ωστόσο η αντίδραση των Άγγλων ήταν άμεση, καθώς με γκολ των Γουέλμπεκ και Κόκερ στο 35′ και το 38′, αντίστοιχα, γύρισαν το παιχνίδι πριν το ημίχρονο.

Ο Ζλάταν όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και μέσα σε διάστημα 13 λεπτών κατάφερε να πετύχει χατ-τρικ και να ανατρέψει την κατάσταση. Στο 77′ έκανε το 2-2, στο 84΄το 3-2. Το εντυπωσιακότερο όμως όλων ήταν το γκολ που σημείωσε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με ψαλιδάκι και εκτός περιοχής από πλάγια θέση!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ